EquusVitalis I Love You! - darilni bon za lastno tiskanje

3 najlepše besede na svetu!

Dostava preko elektronske pošte

Lastnosti in prednosti

  • poljubno izberite vrednost
  • z osebnim besedilom
  • za lastno tiskanje

Št. izd.: EQ-VOU-007, Vsebina: 1 kos

Opis

Sedaj z I Love You! Darilni bon s katerim lahko razveselite in se prikupite! Za obletnico poroke predstavlja darilni bon optimalno darilo. Z osebnim sporočilom podčrtate svoj darilni bon z dodatnim odmerkom romantičnosti.

Kupon bo pripravljen za tiskanje poslan na vaš elektronski naslov z vsemi potrebnimi podatki. Natisnili ga boste lahko takoj!

Vsak darilni bon ima kodo, ki jo je mogoče izkoristiti za nakup v naši trgovini Ecco Verde. Celotne vrednosti darilnega bona ne želite porabiti v enem naročilu? Sploh ni problem! Vrednost naročila se samodejno odšteje v višini vrednosti naročila.

Prosimo, upoštevajte: naši darilni boni za lastno tiskanje vam bodo takoj po oddaji naročila poslani na vaš elektronski naslov! Klikniti morate le še na povezavo v elektronski pošti za prenos kupona na vaš računalnik. Vljudno vas naprošamo, da ste pozorni pri vpisovanju vašega elektronskega naslova!

Zaradi hitre elektronske dostave, plačilo po predračunu ali z gotovino po povzetju žal ni možno. Imate možnost izbire naslednjih načinov plačila: kreditna kartica ali Paypal.

Pozor: pri nakupu darilnega bona za lastno tiskanje boste takoj preusmerjeni na plačilo.

V kolikor boste v tem času imeli še dodatne izdelke v vaši nakupovalni košarici, je potrebno te naročiti z dodatnim postopkom naročanja.

Videji o izdelku:

  • Navodila za zlaganje

Vprašanja in odgovori na temo I Love You! - darilni bon za lastno tiskanje

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

Izkušenj v slovenščina za EquusVitalis I Love You! - darilni bon za lastno tiskanje

Podobni izdelki: