Preizkus izdelka: Magnetno pregrinjalo in ščitniki

Preizkus izdelka: Magnetno pregrinjalo in ščitniki

Terapija z magnetnim poljem se je že uveljavila v konjeniškem športu in se ne uporablja le za športne konje, temveč tudi za konje v prostem času. Poleg pregrinjala in klasičnih ščitnikov z magnetnim poljem zdaj obstajajo tudi različni drugi izdelki. Na primer posebej prilagojeni ščitniki za skočni sklep, kopito ali bicelj. To pomeni, da lahko podporo zagotovite točno tam, kjer so problematična mesta konja.

Testirali smo komplet pregrinjala z magnetnim poljem, klasičnih ščitnikov in ovojnih ščitnikov za biclje. Izdelki prihajajo iz blagovne znamke Veredus in so opremljeni z neodimskimi magneti.

Magnetno pregrinjalo je narejeno iz zračnega mikroporoznega materiala in vsebuje skupno 32 neodimovih magnetov z močjo 2400 gausov. Ščitniki so narejeni iz zračne HCL pene in imajo 28 magnetov na kitah in mečih. Na ovojne ščitnike je pritrjenih 6 magnetov.

Prednosti uporabe izdelkov Veredus Magnetik:

  • Zmanjša bolečino in oteklino
  • Spodbuja krvni obtok
  • Pospešuje izločanje strupov
  • Pospešuje proces celjenja
  • Pripravi mišice in kite na napor

Naš ambasador si je izdelke za nas pobližje ogledal in jih uporabil na svojih 4 športnih konjih.

"Izdelki se odlično prilegajo in so zelo zračni. Na začetku sem jih imela na konju približno pol ure, zdaj pa so izdelki na konju veliko dlje. Ne glede na to, ali pred ali po ježi. Odvisno od tega, koliko časa imam, pregrinjalo uporabljam dvakrat na dan po eno uro. Včasih ga uporabljam le 2-3-krat na teden. Zelo sem zadovoljna, saj opažam, da se vsi moji konji z njim počutijo zelo udobno. Z njim so celo ležali v boksu. Delovanje pregrinjala jim res dobro dene in se lahko zelo dobro sprostijo,ne glede na to ali so doma ali na razstavi. Prav tako se mi zdi, da so izdelki idealni za vožnjo v prikolici. Konj lahko med vožnjo v prikolici le redko zavzame sproščen položaj, zato na turnirju potem kaže določeno togost. Vendar morajo biti konji fit, da lahko dobro delujejo. S podporo pregrinjala in ščitnikov so moji konji zdaj veliko bolj sproščeni, ko pridejo na turnir, kar pozitivno vpliva na njihovo zmogljivost."

"Izdelke sem uporabila tudi pri obstoječi poškodbi. Na žalost je eden od mojih konj utrpel poškodbo vezi. Pri tem so ščitniki resnično pomagali. Redna uporaba pospešuje prekrvavitev in zmanjšuje bolečino, kar spodbuja naravni proces zdravljenja. V mojem primeru lahko zagotovo potrdim, da je izdelek pospešil proces zdravljenja.

Tudi razmerje med ceno in zmogljivostjo izdelkov je primerno.

Te izdelke bom za dobro počutje svojih konj uporabljala tudi v prihodnje. Vsekakor jih priporočam."