Gladiator Plus Konj

Eliksir za imunski sistem in energijo proti okužbam, virusom, bakterijam, glivicam in glistam

 • podpira imunski sistem
 • optimalna absorbcijai
 • brez sladkorja
 • € 91,99 (€ 9,20 / 100 ml)

vklj. 22% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi

Dostava dne sreda, 29. september: Naročite ponedeljek do 11:00 ure.

V moj seznam želja

Št. izd.: GP-14105, Vsebina: 1.000 ml

EAN: 4260176470052

 • podpira imunski sistem
 • optimalna absorbcijai
 • brez sladkorja
1.000 ml: € 91,99 (€ 9,20 / 100 ml)
500 ml: € 57,99 (€ 11,60 / 100 ml)
nad 2 € 56,90 (€ 11,38 / 100 ml)

Opis

"Večino bolezni je mogoče preprečiti, če so obrambne celice v telesu pravilno okrepljene."

Razvoj in prilagajanje na spreminjajoče se razmere v okolju potekajo vedno v zelo dolgih časovnih obdobjih. Vendar imajo v zadnjih desetletjih organizmi ljudi in živali za prilagajanje vedno manj časa, vplivi iz okolja kot so uporaba strupenih snovi, pusta hrana in stres pa so vedno bolj agresivni. Po pogovorih z zdravniki in veterinarji, glede naših raziskav pridemo do naslednjih zaključkov:

Organizmi so v današnjem času odvisni od ciljno usmerjenih aktivnih substanc in informacij, kajti le tako lahko kljub hitrim spremembam iz okolja delujejo optimalno.

Cilj je:

 • ponovna aktivacija telesno lastnega obrambnega sistema s primernimi aktivnimi sestavinami in informacijami
 • doseči stanje organizma v katerem se zagotavlja trajno zdravje in visoka zmogljivost

Kadar organizem ni sposoben delovati optimalno so posledice vidne v obliki:

 • Bolezni in visoke dovzetnosti za bolezni
 • Pomanjkanja zmogljivosti
 • Nervoze
 • Pasivnosti
 • Utrujenosti
 • Slabe prehrane
 • Prebavnih motenj, kot so koliki
 • Nesvetlečih in štrelčih laseh
 • Težav s kožo, kot so ekcemi

Mi sprostimo organizmu pot za naravno samozdravljenje!

Samo organizem, z intaktnim imunskim sistemom je v stanju se uspešno braniti pred okužbami, virusi, bakterijami, glivicami in glistami. Rezultati raziskav kažejo, da je oslabljen imunski sistem odgovoren za 80 odstotkov bolezni, ki jih prenašajo mačke - vendar se pogosto ne prepozna kot osnovni vzrok.

Zdravljenje ne sme zajemati le zdravljenje simptomov vendar je potrebno za dosego trajnostnega uspeha odkriti vzrok bolezni in okrepiti lasten obrambni sistem organizma in posledično proces samozdravljenja.

Tako deluuje Gladiator PLUS:

 • Obramba pred virusi, bakterijami, glistami in glivicami
 • Aktiviranje in krepitev imunskega sistema
 • Optimizacija presnove
 • Krepitev jeter, želodca in črevesja
 • Krepitev kardiovaskularnega sistema
 • Krepitev delavnosti
 • Povečati kapacitete za shranjevanje energije
 • Optimizacija hitrosti, moči in vzdržljivosti
 • Skrajšanje časa za okrevanje
 • Krepitev živčnega sistema
 • Krepitev mišično-skeletnega sistema

Izboljšanje teh osnovnih dejavnikov, je možno opaziti po štirih do osmih tednih, odvisno od začetnega stanja.

Splošno velja: devet od desetih lastnikov živali je poročalo, da je po končani uporabi v povprečju treh stekleničk izdelka Gladiator PLUS opazilo bodisi, da so simptomi bolezni popolnoma izveneli bodisi, da se je splošno počutje živali izboljšalo ali pa, da se je pri živali povišal potencial zmogljivosti.

Imunski sistem

V našem okolju se nahajajo različne bakterije, virusi, glivice in paraziti, ki lahko povzročijo smrtno nevarne okužbe. Za obrambo pred takšnimi okužbami vsebuje vsak organizem imunski sistem. Imunski sistem je v pripravljenosti brez prekinitev - Gladiator PLUS krepi imunski sistem vseh organizmov.

Prosti radikali

Poleg različnih povzročiteljev bolezni so lahko za zdravje vašega ljubljenčka odgovorni tudi takoimenovani prosti radikali. Radikali nastajajo pri številnih procesih presnove kot stranski izdelek. Ti lahko poškodujejo celice in v njih shranjen genski material. Naloga gladiator PLUS-a je vzpostaviti oblogo, ki deluje kot naraven ščit.

Jetra

Ali ste vedeli, da lahko življenje brez jeter traja le nekaj ur? Temu primerno stroka ta organ imenuje najmanjši laboratorij na svetu. Da bili kos vsem izzivom iz okolja kot so strupi, zdravila in podobno potrebujejo jetra namensko podporo. S pomočjo solubilnih elementov pomaga Gladiator PLUS spremeniti strupe v vodotopne sestavine, posledica je lažje izločanje iz telesa.

Črevesje

Ali ste vedeli, da se 80 odstotkov imunskega sistema nahaja v črevesju? Temu primerno je lahko v ravnovesju le organizem, ki vsebuje intaktno črevesno floro. V oslabljenem prebavnem traktu imajo paraziti idealne pogoje za preživetje in gnezdenje. Gladiator PLUS podpira organizem s ciljem, da okrepi njegov lasten obrambni mehanizem pred virusi, bakterijami, glistami in glivicami.

Proces proizvodnje

Posebnost Gladiatorja PLUS je, da so aktivne snovi, ki so običajno topna samo v maščobi v tem primeru topne tudi v vodi. Učinek vodotopnosti je dosežen s posebnim patentiranim postopkom. Temu primerno je zagotovljena optimalna uporabnost bioloških sestavin in posledično hitrejša absorbcija v primerjavi z drugimi preparati.

Z solubilizacijo vsebuje Gladiator PLUS aktivne elemente , ki so 100% vodotopni, s tem je zagotovljena tudi do 8 krat boljša absorbcija in izkoristek aktivnih elementov.

"Gladiator PLUS je zaradi svojega načina in sestave na tržišču edinstven."

Sestavine

Gladiator PLUS vsebuje posebno kombinacijo aktivnih sestavin najvišjega kakovostnega razreda!

Eleutherococcus senticosus

ali Sibirskemu ginsengu se pripisuje zdravlilna in regenerativna moč. Korenine Ginsenga delujejo kot lovilci prostih radikalov in imajo, zaradi adaptivnih lastnosti zdravilno moč. To pomeni, da njihove aktivne sestavine krepijo proces prilagajanja telesa na stresne situacije in situacije, ki organizem izčrpajo. Kvaliteta izdelka Gladiator Plus Ginseng je enaka tisti, s katero so znane akademije znanosti v Moskvi in Vladivostoku več desetletji dosegale izredne uspehe.

Propolis

je naravni antibiotik in eno najstarejših naravnih zdravil, kar jih pozna človeštvo. Gre za snov, ki pomaga čebelam ohranjati njihov panj sterilen pred klicami in glivicami. Izolira se lahko do 18 različnih sestavin, ki so sestavljena predvsem iz različnih flavinoidov, terpenov, in karbonske kisline. Svoje izredno učinkovite protiglivične, protibakterijske in antivirusne lasnosti lahko sestavine razvijajo predvsem zaradi svoje izredne kompleksne sestave.

Elevterozidi

zagotavljajo sposobnost hitrejšega in učinkovitejšega obvladovanja stresnih situacij. Ta učinek povečujejo telesno zmogljivost in zagotavlja globok in miren spanec.

Glukoza, fukoza, manoza, galaktoza in ksiloza

so izredno pomembni za medcelično komunikacijo. Informacije imunskega sistema potujejo tako hitreje. To vodi k boljši obrambi proti okužbam in telo je temu primerno bolj prilagodljivo in sposobno prenašati večje obremenitve.
Derivati kvercetina, luteolin in galangin krepijo obrambni sistem telesa proti bakterijam in glivicam.

- Vsi podatki izvirajo iz splošnega znanja o prehrani -

S pomočjo Gladiatorja PLUS želimo organizem okrepiti z namenskimi informacijami in kombinacijami izbranih aktivnih snovi, ki jih lahko telo namudoma absorbira in izkoristi. Optimalna energija, s katero lahko organizem spet optimalno deluje

Priporočen odmerek in pogostost uporabe

Gladiator PLUS je na voljo v 500 ml polietilenski plastenki (na sliki), ki je na zgornjem delu čepa opremljena z normirano napravo za polnjenje. Preko povezanih cevk se lahko pri odprti plastenki s primernim pritiskom dozira priporočen odmerek izdelka Gladiator PLUS, ki ga nato primešamo k dnevni krmi. Izkušnje kažejo, da ne obstaja samo en optimalen odmerek vendar je teh več (v skladu z zahtevami, glejte priloženo obrazložitev). Priporočen odmerek se brez težav doda k dnevni krmi ali vodi. Tudi v primeru prevelikega odmerka, se stranskih učinkov ne pričakuje. Gladiator PLUS se lahko uporablja kot preventiva kadar pričakujemo, da bo žival izpostavljena visokim obremenitvam, kot so, velika tekmovanja, kadar se od organizma pričakuje hitra regeneracija in okrevanje in se poveča možnost poškodb.

Uporaba pri konjih

Redna in trajna uporaba je zelo priporočljiva.

Splošen priporočen dnevni odmerek:

 • 25 ml dnevni odmerek (konj + / - 500 kg)

Varianta 1: redna uporaba skozi vso leto. Vsak dan oz. vsaki tretji dan dnevno priporočen odmerek.
Varianta 2: kot terapija pri povečanih obremenitvah (tekmovalni šport, reja), kot posebna nega (okrepitev v spomladanskem in jesenskem času) ali pri boleznih. Dnevni odmerek 20 dni, nato 5 dnevni premor.

Gladiator PLUS se primeša dnevni krmi. Pred uporabo dobro pretresite. Vsi priporočeni odmerki so podani na podlagi izkušenj in lahko glede na raso variirajo. Vsi priporočeni odmerki se nanašajo, v kolikor ni dodatnih informacij, na konje s telesno težo približno 500 kg.

V primeru bolezni:

Dnevni odmerek GladiatorPLUS mora lastnik, veterinar ali terapevt individualno prilagoditi na posebne potrebe živali. Pri akutnih in kroničnih boleznih se priporočajo tudi višji dnevno odmerki.
Pleasure konj, šport konj, konjske dirke

 • Dnevni odmerek 25 ml

Priporočilo: kura z dnevnim odmerkom Gladiator PLUS 20 dni, s 5 dnevnim premorom za obdobje najmanj 3 mesecev, je zelo priporočljiva..

Kot preventiva:

Odmerek kot preventiva je najbolje prilagajati glede na reakcije same živali. VNajboljše izkušnje so dokumentirani z naslednjimi priporočenimi dnevnimi odmerki:
tekmovalni konji, dirkaški konji

 • Dnevni odmerek 20-25 ml

Varianta 1: redna uporaba skozi vso leto. Vsak dan oz. vsaki tretji dan dnevno priporočen odmerek.
Varianta 2: kot terapija pri povečanih obremenitvah (tekmovalni šport, reja), kot posebna nega (okrepitev v spomladanskem in jesenskem času) ali pri boleznih. Dnevni odmerek 20 dni, nato 5 dnevni premor.

Krma: Krmni dodatki

Sestava

 • voda (GladiatorPLUS Frequency Stabiliser®)
 • 10% Propolis Suspension [1]
 • sok rdeče pese [1]
 • sok artičoke [1]
 • surovi lecitini
 • glicerin
 1. bio

Sestavine

Senzorne dodatne sestavine

Sestavine
izvleček ginsenga12 %
izvleček pegastega badlja12 %
izvleček jabolke

Tehnološke dodatne sestavine

Sestavine
kremenčeva kislina [1]1,5 %
gmmi arabicum E414 [2]
 1. vezivno sredstvo
 2. emulgator

Analitične sestavine

Sestavine
surov pepel1,8 %
surova lja in maščobe0,2 %
surovi proteini0,2 %
surove vlaknine0,3 %
vsebnost vlage81 %
natrij0,1 %
fosfor0,1 %
kalcij0,1 %

Gladiator Plus

Videji o izdelku:

 • GladiatorPLUS za konje

 • Priporočljivo krmljenje

Vprašanja in odgovori na temo Gladiator Plus Konj

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

Izkušenj v slovenščina za Gladiator Plus Konj

38 recenzij kupcev v drugih jezikih

4,5 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
35 (67%)
4 Zvezdice
13 (25%)
3 Zvezdice
1 (1%)
2 Zvezdici
1 (1%)
1 Zvezdica
2 (3%)

52 ocen

Jezik: slovenščina - še ni bilo napisanih recenzij. Najdete pa lahko 38 recenzij v drugih jezikih.