Načini plačila

Kontakt:

E-Mail: slovenija@equusvitalis.com

Predračun

Po oddaji naročila nakažete vrednost naročila na naš poslovni račun. Po prejemu plačila bo vaš paket odpremljen.

Po oddaji naročila prejmete na vaš elektronski naslov potrdilo o naročilu. V potrdilu boste našli vse potrebne podatke za ureditev plačila. Prosimo bodite pozorni na namen plačila, kjer vas prosimo, da navedete številko naročila saj v drugačnem primeru lahko pride do težav pri dodelitvi plačila k naročilu. Takoj, ko prejmemo vaše plačilo na naš račun bo vaše naročilo zapakirano. Čas nakazila ima časovni razpon med 2 do 5 delovnih dni.

Za plačilo vas prosimo, da uporabite naslednji bančni račun:

Podatki o računu Slovenija:
Imetnik:niceshops GmbH
Saaz 99, 8341 Paldau
IBAN:SI56 3400 0101 7811 664
BIC:KSPKSI22XXX
Inštitucija:Banka Sparkasse

Kot namen plačila vnesite številko naročila.

Podatki za nakazilo:
S SEPA nakazilom je provizija plačila zaračunana po domači tarifi banke. Delitev stroškov med plačnikom in sprejemnikom plačila - se deli po domači plačilni tarifi.

Za plačnike zunaj EU območja opozarjamo, da bodo stroški provizije višji kot običajno.

Kreditna kartica

Pri nas lahko udobno plačate s kreditno kartico. Sprejemamo VISA, Mastercard. Pri plačilu s kreditno kartico, se znesek računa takoj poravna. Plačilo je urejeno takoj tudi v primeru, če izdelkov nimamo na zalogi in bodo ti odpremljeni z nekaj dni zamude.

Podatki kreditnih karticah se ne shranjujejo pri nas, temveč se ti zakodirani prenašajo. Naša povezava je šifrirana s SSL ključem. Zaradi visoke stopnje varnosti je vaš nakup pri nas varen. Več informacij na to temo lahko najdete tukaj.

Kaj je 3D-Security Code?

3-D Secure je postopek namenjen za dodatno varnost pri nakupovanju preko spleta., ki ppreprečuje uporabo podatkov kreditnih kartic nepooblaščenim osebam.

Naš sistem deluje z Verified by Visa in MasterCard SecureCode.

V kolikors ste vnesli podatke o kreditni kartici, se odpre okence, v katerem ste pozvani, da vpišete varnostno kodo. Po vnosu te, je uporaba odobrena s strani banke, kjer je kartica registrirana. Prvi 3DS koda se nahaja v prvem pismu, ki ste ga prejeli s strani vaše banke. V kolikors ste kodo izgubili vas prosimo, da se obrnete na vašo banko. Omenjeno kodo lahko kadarkoli spremenite.

V kolikor se še niste registrirali je potrebno storitev aktivirati. Registrirate se lahko med samim postopkom naročila na spletnih straneh Visa in MasterCard.

V kolikor ste se registrirali se koda uporablja pri vseh vaših nakupih preko spleta. Vse več spletnih trgovin uporablja proces v interesu varnosti svojih strank.

Več informacij lahko najdete na naslednjih spletnih straneh:

MasterCard SecureCode: http://www.mastercard.com/at/privatkunden/innovationen_securecode.html

Verified by Visa: https://www.visaeurope.at/visa-im-alltag/sicherheit/verified-by-visa/

Ali se podatki kreditne kartice shranijo?

Svojo kreditno kartico lahko v svojem računu shranite. POZOR: to ne pomeni, da so podatki o kreditni kartici pri nas shranjeni. Ti so poslani šifrirani vašemu ponudniku kreditne karice oziroma vaši banki. Nam zadeva omogoča, da preverimo ali je kreditna kartica povezana z vašim bančnim računom. Pri nas so shranjene samo številke za preverjanje. To pomeni, da vaših podatkov kreditne kartica nimamo.

Poleg tega je kartica vezana na določen naslov. To pomeni, da liste naslovov, kreditne kartice ni potrebno ponovno preverjati, saj je preverjena številka že registrirana.

Paket lahko pošljete na drug naslov, nam pa ni potrebno ponovno preverjati vaše kreditne kartice. V nasprotnem primeru pošiljke ni mogoče dostaviti na druge naslove.

Po povzetju

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju vas prosimo, da imate pripravljen točen znesek gotovine pri samem prevzemu paketa. Bodite pozorni, da imate ustrezno količino denarja na dan prevzema v gotovini.

Plačilo po povzetju je možno od vrednosti naročila € 0,00 pa vse do € 500,00.

Provizija pri plačilu po povzetju:

Stroški odkupne pošiljke (dodatno k stroškom dostave) + € 1,20

Plačan znesek kurirju se nato prenese na naš račun.