O trgovini Equus Vitalis

Vaš spletni partner za vse, kar je povezano s konji!

Dobrodošli v trgovini Equus Vitalis, vašem spletnem partnerju za vse, kar je povezano s konji! Ne glede na to, ali ste tekmovalni ali rekreativni jahač, smo idealno mesto za vse ljubitelje konjeniškega športa.

Naš asortiman izdelkov!

Naj gre za osnovno ali dopolnilno krmo, opremo, elegantno jahalno modo ali izdelke za nego - pri Equus Vitalis boste našli vse, kar osrečuje konja in jahača.

Equus Vitalis je začel z izbrano ponudbo visokokakovostne krme. Tudi danes so krma in dodatki h krmi še vedno eden naših najmočnejših segmentov. Toda naša trgovina zdaj ponuja še veliko več! Poleg izdelkov za nego konj in jahačev ponujamo tudi opremo za nego, sredstva proti insektom in pregrinjala za konje. V naši trgovini lahko najdete tudi uzde, brzde in vse, kar sodi na in pod sedlo. Še posebej smo ponosni na našo ponudbo konjeniške mode, ki jo redno dopolnjujemo z najnovejšimi kolekcijami priznanih konjeniških blagovnih znamk. To pomeni, da imate vi in vaš štirinožni prijatelj vedno dostop do najnovejših stilov in inovacij. Ponujamo tudi opremo, od čelad do škornjev, ter različne dodatke za hlev in pašnik. Skrbno pripravljen izbor odličnih izdelkov za pse in mačke odlično dopolnjuje našo ponudbo.

Dober nasvet je drag ...

... vendar ne pri nas.

V našem blogu boste našli zanimive članke na teme "pravilna prehrana", "nasveti za nego in jahanje" ter splošne zanimive informacije. V naših testih izdelkov natančno preverjamo izdelke iz naše ponudbe in nato objavljamo rezultate. Tako dobite pristne povratne informacije in boljši vtis o izdelkih. Naj vas navdihnejo naše blogovske objave in pridobite praktične nasvete za vsakdanje življenje!

Trajnost nam je pomembna

Tema trajnosti je zdaj našla pot tudi v konjeniški šport. Zato je v naši ponudbi tudi nekaj izdelkov iz trajnostnih materialov. Od uzd iz veganskega plutastega usnja do konjskih pregrinjal iz recikliranih PET plastenk.

Zavrženje izdelkov zagotovo ni del našega vsakdanjika. Zahvaljujoč številnim navdušenim jahačem v naši družbi in znancem, so vsi izdelki, ki žal niso več primerni za prodajo ali jim poteče rok uporabe, s pridom izkoriščeni.

Spletno nakupovanje kot doživetje ...

... to želimo omogočiti našim dragim strankam. Zato dajemo velik pomen preprostemu postopku naročanja, varnim načinom plačila in hitri dostavi. Pred ali po prejemu blaga - naša prijazna ekipa bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja! Da bo vaše nakupovanje še bolj zanimivo, vam vedno ponujamo odlične promocijske akcije, kot so popusti ali brezplačne dobrote. Ne želite zamuditi? Potem se takoj prijavite na naše novice!

Prijavite se na e-novice

Vaša Equus Vitalis ekipa vam želi veliko užitkov pri brskanju in odlično nakupovalno izkušnjo!