Roeckl Jahalne rokavice "Roeck-Grip Lite" črne

Prilegajo se kot druga koža

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

Roeckl Jahalne rokavice "Melbourne" črne barve
Roeckl Jahalne rokavice "ROECK-GRIP PRO" marine
Roeckl Jahalne rokavice "Malta", black/mokka
Opis

Model, ki ga jahači dobro poznajo in ljubijo: ROECK-GRIP. Kot je dobro znano, je ta posebna jahalna rokavica izdelana iz sintetičnega semiša ROECK-GRIP®, ki je zračen, elastičen in izjemno prožen. S prihodom nove sezone je ROECKL SPORTS ponovno preučil ta model in ustvaril "Lite", ki je lažji in udobnejši, idealen za prihod poletja.

Tako kot osnovni model je tudi poletna različica "ROECK-GRIP LITE" izjemno funkcionalna, ne da bi se odrekla elegantnemu slogu, značilnemu za znamko.

Nedrseča dlan ROECK-GRIP® je kombinirana s hrbtiščem iz mrežaste tkanine, ki je lahka, zračna in vzdržljiva. Te rokavice se prilegajo kot druga koža, obenem pa zagotavljajo odličen oprijem in prijetno svobodo gibanja.

Kar zadeva prileganje, kot že omenjeno, se bo skoraj zdelo, kot da ne nosite ničesar, saj imajo odlične šive, ki omogočajo maksimalno udobje. Značilno zapiranje z logotipom ROECKL omogoča, da rokavica ostane trdno na zapestju.

Da bi ohranili funkcionalnost in ohranili najboljše, je treba jahalne rokavice redno čistiti: zato lahko model "LITE" perete v pralnem stroju pri 30 stopinjah.

Za koga?: unisex
Sezona: poletje
Tabela velikosti za rokavice ROECKL Sports

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Roeckl Jahalne rokavice "Roeck-Grip Lite" črne