Eggersmann EMH Struktur Equichamp

Z Yea-Sacc

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Strukturno bogata in dietetično učinkovita mešanica kosmičev, ki temelji na dragocenih nosilcih energije za plemenske, športne in prostočasne konje.

S posebnim učinkom živega kvasa
Kvas je bil v prehrani ljudi že tisočletja zelo bogat. Probiotični učinek je bil znanstveno dokazan. Zlasti Saccharomyces cerevisiae je pomemben vir B kompleksa. Težko kdo ve, da te kvasovke vsebujejo ne le 20 aminokislin, ki med drugim zagotavljajo kakovostno in močno mišičevje, temveč tud dvanajst mineralov in elementov v sledeh. Živi kvas Yea-Sacc® 1026 podpira biotsko razgradnjo tankega in debelega črevesja. Tu so hranila optimalno na voljo s povečanjem tvorbe bakterij, ki stabilizirajo pH. Bakterije uporabljajo mlečno kislino in s tem preprečijo prekomerno zakisevanje v prebavnem traktu. Z dodajanjem kvasa skozi krmo tudi podpirajo bakterije, ki dajejo prednost degradaciji surovih vlaken. Nedavne študije so pokazale, da krmljenje živih kvasovk stimulira črevesno floro in bistveno poveča izkoriščanje vitalnih snovi in ​​mineralov.

Bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami
Dobavitelji energije iz ječmena in koruznih kosmičev ter olja pegastega badlja in čebule imajo spodbujevalni učinek na presnovo konjev brez obremenjevanja beljakovinskega ravnovesja. Sončnična semena zagotavljajo strukturno vezana rastlinska olja, lecitin in fitokemikalije. Struktura Equichamp ponuja mešanico dragocenih sestavin, ki znatno prispevajo k zdravju konja z njihovimi naravnimi vitamini, minerali in nenasičenimi maščobnimi kislinami.

Olajšanje prebavnega trakta
Še posebej dobre rezultate dosežemo tudi pri vitkih konjih. Z optimizacijo razpoložljivosti hranil preko kvasa se celotni obrok nadgradi. Prekomerni težki krmi na obrok se je mogoče izogniti in prebavni trakt dvakrat razbremeniti - z manjšim obrokom in s pozitivnimi učinki kvasa. Konj je hitrejši in predvsem nežnejši. Mnoge naše stranke uporabljajo tudi Equichamp za omejeno časovno obdobje - v obdobjih stresa, ki jih povzroča delo ali tekmovanje, v času običajnih kolikov v zimskih mesecih ali za izvedbo ciljne rehabilitacije črevesja za preprečevanje prebavnih motenj. Za optimalen učinek je treba hraniti približno 6 tednov. Stalna uporaba strukture Equichamp se posebej priporoča pri konjih, ki so nagnjeni k kolikom. V praksi je bilo dokazano, da imajo od strukture Equichamp prednost tudi živčni konji. Zadovoljni kupci poročajo, da so njihovi konji precej mirnejši in bolj uravnoteženi v svojih odnosih. To povežemo z izboljšano razpoložljivostjo hranil prek živega kvasa v krmi.

Optimalno ravnotežje
Struktura Equichamp je uravnotežen z vitamini, minerali in elementi v sledeh, tako da je dnevni obrok že v celoti uravnotežena s hranili od 1 kg na dan.

Krma: popolna krmna mešanica za konje
Eggersmann

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Eggersmann EMH Struktur Equichamp

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "EMH Struktur Equichamp" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder