freejump Pasovi za stremenca"PRO GRIP" črna

Mono pasovi za stremenca za kompleten freejump sistem

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Edinstveni pasovi za stremenca v kombinaciji z edinstvenimi stremenci skupine freejump! »PRO GRIP" stremenca ponujajo izboljšan dodaten oprijem "Grip-Effect" in boljšo povezanost med sedlom in stremenci.

Na notranji strani traku je povečana stabilnost stremena. Preprost Velcro sistem zagotavlja hitro in enostavno zamenjavo vložka. Če se želite odreči Grip funkciji si lahko izberete usnjeno različico brez Grip sistema.

Velikosti:

  • S: višina do 1,50 m
  • M: višina 1,50 m do 1,75 m
  • L: višje od 1,75

Mono-pasovi za stremenca
Nekoliko širši pasovi za stremenva predstavljajo izjemno udobje pri ježi.

Rastlinsko strojeno usnje
Pogosto se izdelavo usnja uporabljajo težke kovine kot je krom. Pri tem nastajajo škodljivi stranski proizvodi, ki so včasih nepravilno odstranjeni pri strojenju, ki izdatno prispevajo k onesnaževanju okolja. Izdelki skupine freejump so zato strojeni z naravnimi sestavinami.

Rastlinsko strojeno usnje je okolju prijazno in je tudi manj škodljivo za zdravje tistih, ki jih proizvajajo in uporabljajo. Usnje ne povzroča nobenih alergij, zato se pogosto uporablja v ortopediji in pri visoko kakovostnih proizvodih za konje (ja, konji so lahko alergični na težke kovine).

Rastlinsko strojeno usnje ima naravne odtenke z bolj globokimi in bolj raznovrstnimi barvami. Ima značilen prijeten občutek in se razlikuje od usnja do usnja. Usnje dozori in se povečuje s časom, kot vrhunska vina.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek freejump Pasovi za stremenca"PRO GRIP" črna

Podobni izdelki:

    Kupci, ki so naročili "Pasovi za stremenca"PRO GRIP" črna" so naročili tudi: