EquusVitalis Nice Valentine! - darilni bon za lastno tiskanje

Ali bi bil/a moj/a Valentin/ka!

  • poljubno izberite vrednost
  • z osebnim besedilom
  • za lastno tiskanje

Odprema preko elektronske pošte

Predogled-kupona


  • poljubno izberite vrednost
  • z osebnim besedilom
  • za lastno tiskanje

Opis

Vsako leto za Valentinovo vedno isto cvetje in čokolado? Zdaj je čas za spremembe in darilni bon je prav to kar potrebujete in iščete.

Kupon bo pripravljen za tiskanje poslan na vaš elektronski naslov z vsemi potrebnimi podatki. Natisnili ga boste lahko takoj!

Vsak darilni bon ima kodo, ki jo je mogoče izkoristiti za nakup v naši trgovini Ecco Verde. Celotne vrednosti darilnega bona ne želite porabiti v enem naročilu? Sploh ni problem! Vrednost naročila se samodejno odšteje v višini vrednosti naročila.

Prosimo, upoštevajte: naši darilni boni za lastno tiskanje vam bodo takoj po oddaji naročila poslani na vaš elektronski naslov! Klikniti morate le še na povezavo v elektronski pošti za prenos kupona na vaš računalnik. Vljudno vas naprošamo, da ste pozorni pri vpisovanju vašega elektronskega naslova!

Zaradi hitre elektronske dostave, plačilo po predračunu ali z gotovino po povzetju žal ni možno. Imate možnost izbire naslednjih načinov plačila: kreditna kartica ali Paypal.

Pozor: pri nakupu darilnega bona za lastno tiskanje boste takoj preusmerjeni na plačilo.

V kolikor boste v tem času imeli še dodatne izdelke v vaši nakupovalni košarici, je potrebno te naročiti z dodatnim postopkom naročanja.

Videji o izdelku:

  • Navodila za zlaganje

Vprašanja in odgovori na temo Nice Valentine! - darilni bon za lastno tiskanje

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

Izkušenj v slovenščina za EquusVitalis Nice Valentine! - darilni bon za lastno tiskanje