equestic SaddleClip

Clip, Ride, Improve

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

C7 Koncentrat pralnega praška za ovčjo kožo
RollArt Masažna rola velikost M
Stassek QUICKSTAR posebno čistilo

Opis

S tem inovativnim Clipom lahko svoje usposabljanje spremljate, analizirate in prilagodite, da dosežete optimalne rezultate treniranja, individualno in v skupini. SaddleClip vam med vadbo daje podatke v realnem času, tako da jih lahko nemudoma prilagajate in popravljate - ne samo povečate svojo učinkovitost, temveč tudi blagodej vašega konja. Poleg tega lahko zbrane podatke delite tudi z vašo ekipo. Za inovativno orodje povedo veliko številni mednarodno uspešni športniki, kot so olimpijska prvakinja Sandra Auffarth, dirkač Bernadette Sprune in show jumper Hendrik Sosath .

Tako deluje SaddleClip
Sam SaddleClip je senzor za treniranje, ki ga - kot pove že ime - pritrdimo na sedlo. Tam zbere izčrpne podatke in jih pošlje v aplikacijo Equestic v telefonu. Ta analizira pridobljene podatke in vam daje podrobne informacije o vašem usposabljanju v realnem času. Tako lahko to vedno popravite in optimizirate - za najboljše rezultate in srečne konje.

To lahko naredi SaddleClip
Equestična aplikacija vam nudi informacije o naslednjih parametrih:

 • Intenzivnost: dobite jasen pregled intenzivnosti treninga, tako da se lahko odločite za optimalno strukturo treninga, najboljšo učinkovitost in maksimalno dobro počutje vašega konja.
 • Smer: tukaj lahko v realnem času vidite, koliko časa delate na desni ali levi strani ter popravite in prilagodite neposredno med jahanjem.
 • Gait: točka vam pove, koliko časa porabite za trap in galop, ki vam pomaga doseči cilje usposabljanja.
 • Ritem: tukaj lahko analizirate BPM utripov na hojo, tako da lahko dobite znaten vpogled v osnovno hitrost vašega konja in ohranite optimalno hitrost vašega konja.
 • Elevation: v tej točki, SaddleClip analizira, koliko moči vašega konja razvije potisku koraka, ko vas nosi. Ker analiza poteka v daljšem časovnem obdobju, dobite objektiven in natančen pregled.
 • Simetrija: po vsaki vadbi Equestična aplikacija analizira simetrijo vašega konja in primerja podatke, pridobljene z rezultati prejšnjih treningov. To vam daje popoln pregled simetrije vašega konja in najmanjših sprememb - veliko prej preden boste vi te začutili ali videli.
 • Prehodi: SeddleClip meri število in pogostost vseh prehodov, med jahanjem.
 • Skoki: ta točka vam daje informacije o številu skokov in o številu skokov, ki ste jih vzeli od levega ali desnega zavoja.
 • Jahanje: podatki in analiza vseh vaših treningov so shranjeni v koledarju, tako da jih lahko kadarkoli vzamete in primerjate svoj napredek.

Pomembna pogosta vprašanja:

Ali ni pomembno, kje pritrdim SaddleClip na moje sedlo?
SaddleClip mora biti pritrjen na levi varilni list. Ni pomembno, če sedi višje ali nižje na listu. Glavna stvar je, da se SaddleClip zaskoči horizontalno; kot ne sme presegati 45 stopinj. Če SaddleClip ni pravilno pritrjen na sedlo, bo aplikacija Equest poročala.

Ali moram prenašati svoj telefon z mano med jahanjem?
Ne, to ni potrebno. Equestical SaddleClip lahko beleži ježo do ene ure. Vendar pa potrebujete telefon, da vklopite ali izklopite napravo SaddleClip. Ob koncu treninga brez mobilnega telefona, je na SaddleClipu potreben nekaj časa za obdelavo podatkov, približno tretjino ali četrtino časa ježe. Za ježo 45 minut potrebujete od 10 do 15 minut časa obdelave. Šele po končanem postopku lahko začnete novo usposabljanje.

Ali moram podpisati pogodbo?
No. Če zdaj naročite SaddleClip, bo dostavljen, vključno z vseživljenjsko pogodbo za trenutne funkcije.

Videji o izdelku:

 • Equestic SaddleClip video o izdelku

 • Najboljši nemški jahači o SaddleClip

 • EQ SaddleClip video o izdelku

 • How to set up your Equestic SaddleClip

Izkušenj v slovenščina za equestic SaddleClip