EquusVitalis Nice Birthday - darilni bon za lastno tiskanje

Podarite za rojstni dan veselje!

  • poljubno izberite vrednost
  • z osebnim besedilom
  • za lastno tiskanje

Odprema preko elektronske pošte

Predogled-kupona


  • poljubno izberite vrednost
  • z osebnim besedilom
  • za lastno tiskanje

Opis

Podarite svojim prijateljem, družini ali sodelavcem čudovit EquusVitalis darilni bon. Podarite jim raznovrstno ponudbo in možnost, da si darilo sestavijo sami.

Razveselite vaše najdražje in kreirajte darilni bon z vašim osebnim pozdravnim sporočilom.

Kupon bo pripravljen za tiskanje poslan na vaš elektronski naslov z vsemi potrebnimi podatki. Natisnili ga boste lahko takoj!

Vsak darilni bon ima kodo, ki jo je mogoče izkoristiti za nakup v naši trgovini EquusVitalis. Celotne vrednosti darilnega bona ne želite porabiti v enem naročilu? Sploh ni problem! Vrednost naročila se samodejno odšteje v višini vrednosti naročila.

Prosimo, upoštevajte: naši darilni boni za lastno tiskanje vam bodo takoj po oddaji naročila poslani na vaš elektronski naslov! Klikniti morate le še na povezavo v elektronski pošti za prenos kupona na vaš računalnik. Vljudno vas naprošamo, da ste pozorni pri vpisovanju vašega elektronskega naslova!

Zaradi hitre elektronske dostave, plačilo po predračunu ali z gotovino po povzetju žal ni možno. Imate možnost izbire naslednjih načinov plačila: kreditna kartica ali Paypal.

Pozor: pri nakupu darilnega bona za lastno tiskanje boste takoj preusmerjeni na plačilo.

V kolikor boste v tem času imeli še dodatne izdelke v vaši nakupovalni košarici, je potrebno te naročiti z dodatnim postopkom naročanja.

Dodatne informacije

Prosimo, upoštevajte, da lahko z enim naročilom naročite le EDEN darilni bon. Za elektronsko posredovanje darilnega bona lahko pride do časovnega zamika do 15 minut. Če niste prejeli elektronske pošte po preteku 15 minut, preverite svoj vpisan elektronski naslov ali pa se obrnite na našo podporo za uporabnike.

Videji o izdelku:

  • Navodila za zlaganje

Vprašanja in odgovori na temo Nice Birthday - darilni bon za lastno tiskanje

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

Izkušenj v slovenščina za EquusVitalis Nice Birthday - darilni bon za lastno tiskanje