Tractive GPS sledilnik za pse in mačke

Vodoodporna sledilna naprava za vašega hišnega ljubljenčka

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

S Tractive Dog Tracker GPS nikoli več ne boste izgubili svojega ljubljenčka. Ne glede na to, kje ste, lahko vedno in povsod pridobite položaj svojega ljubljenčka in tako sledite svojemu živalskemu prijatelju na vsakem koraku.

S programom Free Tractive in funkcijo sledenja v živo vam Dog Tracker ponuja možnost, da kadar koli določite lokacijo svojega priljubljenega. Funkcija »Virtual Fence« pa vas obvesti, ko ljubljenček zapusti varnostno območje, ki ste ga nastavili.

Ker je Tract Dog GPS Tracker vodotesen, ga lahko uporabljate, ko je vaš štirinožni prijatelj na suhem ali v vodi. Tako lahko v miru razišče željeno območje.

Sledenje psu - s Tractive Live Tracking (GPS Pes in Mačka)
Za določitev lokacije vaše živali uporabite preprosto aplikacijo za pametne telefone ali pa spletno mesto. Poleg sledenja v določenem času, lahko sledilnik prikaže tudi pot, ki jo je prepotoval vaš hišni ljubljenček, tako vedno poznate mesta, ki jih je obiskal.

Obvestilo o varnostni coni - GPS sledilnik za hišne ljubljenčke
Določite varnostno območje za svojega ljubljenčka. Na svojem računalniku ali pametnem telefonu boste prejeli obvestilo, takoj ko vaš hišni ljubljenec zapusti varnostno območje. Ta funkcija vas nič ne stane in je prijazna različica električne ograje. Ter vas pomiri, ko veste da vas vaš štirinožni prijatelj čaka doma.

Omrežne zmogljivosti po vsem svetu
Poiščite svojega izgubljenega hišnega ljubljenčka, kjer koli ste - traktivni GPS oddajnik deluje v več kot 150 državah. Prilega se ovratnici psa ali mačke, zato sledenje še nikoli ni bilo tako enostavno.

Robusten in vodoodporen
GPS Dog Tracker je 100% vodoodporen in se lahko uporablja 2-5 dni. V 2 urah je naprava (GPS za psa in mačka) popolnoma napolnjena in pripravljena za uporabo.

Ugodna mesečna naročnina
Pet Tracker komunicira preko celičnega omrežja, kar vam omogoča poizvedbo o lokaciji 24 ur na dan. Za samo 3,75 € / mesec lahko vedno spremljate lokacije z zanesljivostjo.

Ni vam treba skrbeti za kartico SIM ali mednarodno gostovanje, ker je glavna prednost Tractiva. Plus ni dodatnih stroškov za aktiviranje ali prejemanje sporočil - nezapleteno in varno.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Tractive GPS sledilnik za pse in mačke

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "GPS sledilnik za pse in mačke" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder