uvex Jahalna čeklada "suxxeed glamour black-rosegold"

Popolnoma nova barva

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

uvex Otroška jahalna čelada "onyxx decor"
uvex Otroška jahalna čelada "onyxx"
uvex Jahalna čelada "exxential II" antracit
Opis

Jahalna čelada uvex suxxeed glamour iz uspešne serije čelad za dresuro prav tako elegantna kot učinkovita, v nasprotju s tem pa je izredno varna.

Kljub svoji elegantni izvedbi čelada nudi maksimalno varnost in maksimalno udobje. Čelada ima oblikovano zunanjo lupino in notranjo lupino iz EPS-a. Rezultat je zelo učinkovita kombinacija za vašo varnost.

Odporna na udarce na zunanji strani, vpadljiva na padce in ima celo hladno izolacijo. Elegantna zaščita glave - za trening in tekmovanje. Novi R-FAS (Ring Fast Adapting System) z integriranim jeklenim obročem zagotavlja še večjo stabilnost na tkaninah.

TEHNOLOGIJE

Push, Turn, Feel Good [IAS 3D]
Vsaka glava ima svojo individualno obliko, če pa je čelada popolna, ne sme biti samo nastavljiva po širini, ampak tudi po višini. Čelada se lahko do milimetra natančno prilagodi na glavo.

Prilega se s pritiskom na gumb [monomatic]
Več ravne in anatomsko oblikovane: udobno zaprtje uvex Monomatic lahko odprete in zaprete samo z eno roko, s pritiskom na gumb. Tako je trak za brado vedno popolnoma nastavljen.

Enostavno in praktično [FAS]
Hitro prilagodljiv sistem tkanine je mogoče enostavno in brezstopenjsko prilagoditi vaši glavi. Zato čelada v vseh situacijah ostane trdno na glavi, tkanina pa vedno v optimalnem položaju.

Za maksimalno varnost in maksimalno udobje [tehnologija]
Čelada je sestavljena iz oblikovane zunanje lupine in notranje lupine EPS. Visoko učinkovita varnostna kombinacija: odporna na udarce na zunanji strani, blaženje udarcev na notranji strani in s hladno izolacijo.

uvex
Tabela velikosti jahalnih čelad Uvex
uvex - pravilna namestitev jahalne čelade

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek uvex Jahalna čeklada "suxxeed glamour black-rosegold"